Tapaamiset etänä verkossa

HYVINVOINTIA MIELIKUVITUKSEN VOIMALLA

Päästä irti ongelmista
ratkaisukeskeisen mielikuvatyöskentelyn avulla

Jos haluat . . .

Kokea mielenrauhaa tilanteesta riippumatta

Unohtaa tarpeettomat pelot

Saada helpotusta pitkäaikaisiin vaivoihin

Vahvistaa yhteyttä omaan intuitioon

Kehittää luovia kykyjä

Mielikuvitus elämänhallinnan työkaluna

Mielikuvitus avaa yhteyden alitajunnan voimavaroihin. Kun omasta alitajunnastaan tekee yhteistyökumppanin, elämässä avautuu aivan uudenlaisia mahdollisuuksia.

Ohjaan sinua harjoittamaan mielikuvitustasi tietyin ratkaisukeskeisin metodein, mikä auttaa avaamaan tunnelukkojasi ja saavuttamaan juuri sinulle merkitykselliset muutokset elämässäsi.

Opastan sinua hyödyntämään mielikuvituksesi voimaa helpoilla ja tehokkailla tavoilla, jotka yllättävät ja ilahduttavat – ja joiden avulla tunnet pian aivan uudenlaista elämäniloa!

Hei, olen Mia

Hypnoterapeutti
ja luovuuskouluttaja

Opastan asiakkaitani erityisillä metodeilla, jotka perustuvat aivojen neuroplastisuuteen eli aivojen hermosolujen kykyyn uudistua ja juontavat juurensa sovelletusta neurotieteestä, kliinisestä hypnoterapiasta ja taidepedagogiikasta. Räätälöin jokaisen tapaamisen asiakkaan tarpeiden mukaan, ja sessioiden harjoituksista sinulle jää myös käyttöösi työkaluja koko loppuelämäsi ajaksi.

Näissä sessioissa sinun ei tarvitse kertoa elämäntarinaasi, emmekä pui ongelmiasi. Sinun ei tarvitse avautua minulle yksityisistä asioistasi enempää kuin itse haluat. Käyttämäni metodit soveltuvat työstämään ongelmia ilman että keskustelemme niistä.

Jos olet yleensä tottunut tulemaan toimeen itseksesi eikä sinulla ole tapana pyytää opastusta, kynnys ottaa yhteyttä minuun saattaa tuntua korkealta – mutta tämä askel voi olla hyvinkin ratkaiseva tulevaisuutesi kannalta. En anna neuvoja tai ohjaa sinua tekemään valintoja vaan autan sinua vahvistamaan yhteyttä omiin sisäisiin voimavaroihisi mielikuvituksesi avulla, mikä taas auttaa sinua löytämään itse omat ratkaisusi.

Ellei ongelmasi ole ratkennut pohtimalla ja loogisesti ajattelemalla, syyt ovat todennäköisesti alitajunnan puolella. Voin nopeuttaa tilanteesi selkiytymistä ohjaamalla sinua mielikuvatyöskentelyn avulla askel askeleelta kohti ratkaisuja. Usein haluamasi muutos voi tapahtua mielen tasolla hyvinkin nopeasti, ja yhtäkkiä näetkin tilanteen aivan uudenlaisesta perspektiivistä.

Lähetä minulle lyhyt viesti, jossa kerrot millaista muutosta haluaisit elämääsi (tai vaikka et olisi edes ihan varma, mitä haluat!)

Seuraava askeleesi voi olla näinkin helppo.

Asun ja työskentelen Englannissa, mutta tapaan asiakkaita Zoomin kautta ympäri maailman.

Hypnoterapeuttina olen Iso-Britanniassa sertifioitu GHR:n ja CNHC:n jäsen.

Voit päättää parantaa elämääsi juuri nyt 

LUOVUUTTA JA INSPIRAATIOTA

Idearikkautta ja inspiraation virtausta luovilla aloilla työskenteleville tai luovuudesta kiinnostuneille

Jos aiempi ideoiden virta tuntuu tukahtuneelta tai kaipaat uudenlaista intoa luovaan työhösi, yksikin tapaaminen kanssani voi raivata polun takaisin luovuutesi lähteille.

Ellet pidä itseäsi varsinaisen luovana tai tunnet unohtaneesi luovat taitosi vuosien varrella, tutkimusmatka omiin sisäisiin kykyihisi voi avata mielenkiintoisia uusia ovia innostavaan tulevaisuuteen.

SELKEYTTÄ JA MIELENRAUHAA

Uusia taitoja elämän tasapainottamiseen ja voimaannuttavia työkaluja sisäisten konfliktien ratkaisuun

Ehkä mikään ei ole varsinaisesti vialla elämässäsi, mutta kaipaat jotain virkistävää ja erilaista, josta voisit saada lisää puhtia ja motivaatiota.

Tutustuminen oman mielikuvituksesi voimaan ja alitajuntasi rikkaaseen maailmaan voi olla juuri sitä mitä tarvitset. Jo yhden session pituinen “mielen suursiivous” virkistää ja tuo intoa elämään ihan uudella tavalla.

VAPAUTTA JA HELPOTUSTA

Ahdistavien tunnelukkojen availua ja vapautusta vaivoista, peloista ja vanhoista kivuista

Jos kärsit häiritsevistä muistoista tai haluat helpotusta pelkoihin tai ahdistukseen, autan sinua hellin metodein. Näillä keinoin moni samantyyppisistä ongelmista kärsivä on saanut apua.

Opetan sinulle uudenlaisia mielen työkaluja, joiden avulla muutos parempaan syntyy vaivattomasti.

Riippuen ongelmasi laadusta ja omasta valinnastasi, voin tarjota avuksi myös turvallista ja tehokasta hypnoterapiaa.

Mitä muuttaisit elämässäsi ensin?

Helpoin tapa varata tapaamisaika kanssani on lähettää sähköpostia: mia@turretandrose.com tai täyttää kotisivujeni englanninkieliseltä puolelta löytyvä yhteydenottolomake.

Voit myös varata noin 20 minuuttia kestävän Zoomin välityksellä tapahtuvan konsultaation (£25), jolloin saat hyvän käsityksen siitä, millaista kanssani olisi työskennellä varsinaisessa pidemmässä sessiossa, ja saat mukaasi myös muutaman tehokkaan, elämän hallintaan sopivan työkalun.

Konsultaatio sähköpostitse on ilmainen (ei sisällä mielikuvaharjoitteita / elämänhallinnan työkaluja).

Noin tunnin kestävän session hinta on £108. Tarvittavien sessioiden määrä riippuu tilanteestasi ja ongelmasi säikeistä, mutta usein jo yksikin kerta tuo paljon helpotusta.

Mitä valmiimpi olet seuraamaan ohjaustani ja heittäytymään täysillä mukaan mielikuvatyöskentelyn harjoituksiin, sitä tehokkaammin pääset toivomaasi lopputulokseen.

Kysy vapaasti mitä vain, minusta on aina mukava tutustua uusiin ihmisiin!

Autan tuloksiin pääsemisessä valintasi mukaan joko hypnoterapian keinoin tai aivojen neuroplastisuuteen perustuvan mielikuvatyöskentelyn avulla ilman hypnoosia.

Saat apua minulta mm. näihin ongelmiin: painonhallinta, univaikeudet, krooninen kipu, ahdistuneisuus, stressi, pelkotilat ja fobiat (esim. esiintymispelko).

Tupakoinnin lopetus hypnoosin avulla tapahtuu yhdessä sessiossa (£625). Tähän kuuluu myöhempi lisätapaaminen kohentuneen terveyden ja uuden identiteetin vahvistamisen tiimoilta.

Ota yhteyttä

Tavataan Zoomissa!

Tapaaminen Zoomin välityksellä on kätevää ja tehokasta – sinulle jopa mukavampaa kuin matkustaminen luokseni. Saat olla oman kotisi rauhassa välttäen liikenneruuhkia. Ja session jälkeen olet jo valmiiksi kotona – säästyy aikaa, energiaa ja matkakuluja!

Et tarvitse kuin vakaan videoyhteyden tietokoneesi kautta niin pystyt helposti seuraamaan ohjaustani session aikana. Kun vielä istut mukavasti ja tietokoneesi ääniasetukset ovat kohdallaan, tuntuu kuin olisimme samassa huoneessa. (Monet harjoitukset vaativat sen, että kätesi ovat vapaina. Siksi en suosittele Zoom-yhteyttä kännykän kautta.)

Olen GMT-aikavyöhykkeellä eli 2h Suomen aikaa jäljessä, mutta pyrin järjestämään ajanvarauksen sinulle sopivaan aikaan.

Lähetä sähköpostia: mia@turretandrose.com

Pin It on Pinterest

Share This